https://www.high-endrolex.com/10 У Міжнародний день студента нагородили кращих | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.11.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

У Міжнародний день студента нагородили кращих

17 листопада відзначається Міжнародний день студента.

Це свято тих, хто відчуває потяг до знань, всього нового і незвіданого.

Студентський вік – важливий етап розвитку особистості. У цей період відбувається становлення фахівця, формування світогляду, ідеалів, переконань.

З нагоди свята т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь привітав молодь, побажав успіхів в оволодінні знаннями та за високі показники у навчанні, активну громадську позицію в житті навчального закладу нагородив Грамотами кращих курсантів ЧІПБ: Миколу Дубину, Вікторію Бевз, Олександру Вінник, Кристину Гойчеву, Сергія Лелюха, Вадима Літвіна, Олега Побута, Яніну Приступу, Ігоря Марченка та Владислава Соломаху.

Також сьогодні представники студентського (курсантського) самоврядування інституту провели онлайн - зустріч із своїми колегами з Національного університету цивільного захисту України (м. Харків).

Молодь обговорила ряд важливих питань, які її найбільше турбують в умовах карантину, а саме: якість здобутих знань при дистанційному навчанні, організація навчання та відпочинку в умовах онлайн/офлайн, яким чином змінилася робота органів та підрозділів Ради самоврядування, тощо.

Фахівець (з гендерної рівності) НУЦЗУ Софія Богомазова розповіла присутнім на зустрічі про участь представників студентства у щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», яка триватиме в Україні з 25 листопада до 10 грудня цього року та тренінги, які плануються провести 7 та 10 грудня на тему: «Протидія гендерного насилля та дискримінації».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10