28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась відкрита лекція з дисципліни «Комп‘ютерні мережі»

10 листопада доцент кафедри управління проєктами, інформаційних технологій та телекомунікацій Назарій БУРАК провів відкриту лекцію з дисципліни «Комп‘ютерні мережі» на тему «Безпека комп’ютерних мереж» для студентів та курсантів 3 курсу спеціальності «Комп‘ютерні науки».
Сучасні темпи інтеграції засобів комунікації та обробки даних у повсякденне життя суспільства призводять до збільшення кіберзлочинів, пов’язаних із викраденням, модифікацією та знищенням даних. Більшість таких загроз реалізуються саме через середовище передавання інформації комп’ютерні мережі. Вивчення методів та засобів виявлення, блокування та протидії таким явищам забезпечить майбутніх фахівців із комп’ютерних наук необхідними знаннями, які вони
зможуть використати на практиці.

Під час лекційного заняття використано інноваційну методику викладання із застосування хмарної платформи освітнього середовища Microsoft Office 365, зокрема сервіс Teams. Також під час занять проводилось експрес-опитування засвоєння матеріалу засобами Інтернет-платформи Socreative, яка дає змогу в режимі on-line візуалізувати прогрес виконання завдань та результативність відповідей.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua