28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

30.10.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

X Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Надзвичайні ситуації: безпека та захист»

З 29 до 30 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувалася X Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Надзвичайні ситуації: безпека та захист», яка мала на меті обговорення питань, пов'язаних з проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на попередження виникнення надзвичайних ситуацій, мінімізацію наслідків у галузі цивільного захисту.
За програмно-реєстраційними даними у конференції взяли участь більше 200 учасників із України, Республіки Німеччина, США, Польщі, Азербайджану, а також практичні провідні фахівці у галузі цивільного захисту України.
З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника інституту з навчальної та наукової роботи Олександр Тищенко, який наголосив: «Основними завданнями ДСНС України є попередження та ліквідація надзвичайних ситуацій, захист населення і територій від їх наслідків. Виконання цього завдання неможливе без наукових пошуків у напрямі розробки ефективних технологій, ґрунтовного вивчення всіх складних процесів. Переконаний, що результатом спільної праці учасників конференції буде отримання нових знань і досвіду».
Конференція проводилася із врахуванням карантинних вимог з використанням технологій дистанційного навчання для обговорення актуальних питань прикладних наукових аспектів прогнозування та запобігання надзвичайним ситуаціям, що пов’язані із різноманітними сферами діяльності суспільства.
Учасники продемонстрували високий науковий рівень доповідей із різних аспектів досліджуваної теми. 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua