https://www.high-endrolex.com/10 Представниця НУЦЗУ взяла участь у І вебінарі в рамках проєкту з обміну досвідом в диджиталізації освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.10.2020
НУЦЗУ

Представниця НУЦЗУ взяла участь у І вебінарі в рамках проєкту з обміну досвідом в диджиталізації освіти

28 жовтня 2020 року старший викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах НУЦЗУ Стелла Горносталь взяла участь у першому вебінарі в рамках проєкту з обміну досвідом в диджиталізації освіти «Unicheck educational community». Учасники спілкувалися у форматі ZOOM-конференції про новітні технології та IT-рішення для освіти, про технології, які спонукають студентів вчитись академічно доброчесно та спрощують процес навчання під час карантину.

 

В роботі вебінару прийняли участь спікери з провідних закладів освіти Харкова.

Зайцев Віталій, д.т.н., професор, ректор ПЗВО "Харківський технологічний університет "ШАГ", порушив проблему важливості дотримання академічної доброчесності серед здобувачів вищої освіти.

 

Єльцов Сергій, директор навчального центру менеджменту якості та моніторингу освітнього процесу, доцент Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, докладно розповів про досвід та проблеми, що виникають при перевірці кваліфікаційних, наукових робіт, навчальних посібників, підручників на плагіат. 

 

Семененко Лариса, директорка науково-технічної бібліотеки Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", наголосила на важливій ролі бібліотек у запобіганні плагіату на прикладі сайту університету, розповіла про важливість створення та своєчасного наповнення репозитарію.

 

Якименко Аліна, студентський координатор проекту сприяння академічній доброчесності в Україні; студентка 4-го курсу Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, поділилась власним досвідом роботи у проєкті сприяння доброчесності та поліпшення освіти у закладах вищої освіти. 

 

 

Мущинська Наталія, к.е.н., заступник директора навчально-наукового інституту підготовки кадрів вищої кваліфікації Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, звернула увагу на необхідності проведення роботи з поширення інформації щодо академічної доброчесності не тільки серед науково-педагогічних працівників, а також серед здобувачів вищої освіти та школярів.  

   Велика подяка організаторам за можливість почути цікаву та корисну інформацію, отримати досвід, обмінятися думками стосовно втілення положень про академічну доброчесність в повсякденне життя навчальних закладів.

 Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10