https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту

21 жовтня, з дотриманням правил карантину, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання тимчасової Вченої ради Інституту в онлайн режимі на базі платформи Skype.

Під час засідання було розглянуто ряд робочих питань, зокрема про організацію дистанційної форми навчання в ІДУ НД ЦЗ, та шляхи її удосконалення.

Приділено увагу питанням стану підготовки матеріально технічної бази кафедр, забезпечення слухачам доступу до джерел навчальної інформації (електронних бібліотек, баз даних, базам знань і т.д.), спілкування через мережі зв'язку один з одним і з викладачами.

відповідно до порядку денного, Вчена рада розглянула:

-        Звіт про аналіз роботи (в тому числі в дистанційній формі) науково-педагогічних підрозділів за період квітень-жовтень 2020 року

-        Звіт про усунення недоліків в дистанційній формі роботі кафедр та впровадження пропозицій підготовлених кафедрою інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проектами Інституту.

-        Про затвердження тем дисертацій та індивідуальних планів роботи аспірантів першого року навчання за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.

-        Про розгляд Положення про преміювання працівників Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

-        Розгляд проєкту Тимчасової методики планування, обліку і калькулювання собівартості науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.   

-        Розгляд освітньої та навчальної програм «Цивільна безпека» підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти (навчальних пунктів, центрів) сфери управління ДСНС у галузі знань 26 «цивільна безпека».

-        Розгляд макету чергового номеру наукового журналу «Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека» № 1 (9) 2020 року.

 

Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10