https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЧІПБ привітали юристів зі святом

8 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися заходи з нагоди Дня юриста.
Зі словами привітань до присутніх звернувся заступник начальника інституту з навчальної та наукової роботи Олександр Тищенко, який зазначив: «День юриста-професійне свято людей, усе життя яких підпорядковано гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».
Перед юристами стоять завдання утверджувати принцип верховенства права, удосконалювати законодавство, посилювати правові гарантії захисту різних верств населення, підвищувати правову культуру людей».
З нагоди свята за високий професіоналізм у роботі, активну участь у громадському житті були врученні Грамоти інституту начальнику юридичного відділення Дмитру Сьобку, доценту кафедри управління у сфері цивільного захисту Аліні Білеці, професору кафедри управління у сфері ЦЗ Віктору Миколенку та судді Придніпровського суду міста Черкаси В’ячеславу Піковському. Оголосили подяку юристконсульту юридичного відділення Ірині Лісовій, фахівцю цього ж відділення Анастасії Лісничій.
Також за підсумками міжвузівської олімпіади з «Теорії та історії держави і права», яка відбулася в інституті 7 жовтня, Грамотами нагороджені:
- студентка ЧІПБ Карина Кононенко –1-ше місце;
- студент ЧДТУ Богдан Постригань – 2-ге місце;
- студентка ЧІПБ Вікторія Даценко – 3-тє місце.
Відстояти законні інтереси, відновити справедливість - це робота юристів, людей, що представляють професію, престиж і відповідальність якої постійно зростає, - наголошували у своїх промовах присутні на урочистому зібранні.

Зі Святом!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10