https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.10.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась зустріч студентів спеціальності 073 «Менеджмент» з стейкхолдерами

6 жовтня, відбулася зустріч студентів спеціальності 073 «Менеджмент» Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з працедавцями-партнерами Акціонерного товариства Акціонерно-комерційний банк "Львів". Метою заходу було обговорення проблемних питань щодо майбутнього працевлаштування випускників Університету. HR-менеджери презентували свою рекрутингову програму навчання в «Школі банкірів».
Говорили про сучасні тренди розвитку банківського сектору та професійну відповідність до цих тенденцій сучасних випускників спеціальності «Менеджмент» Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Також обговорювали побажання практиків-партнерів АТ АКБ «Львів» до студентів (випускників).
Під час зустрічі було окреслено основні питання, які стосуються навчання сучасного покоління студентів. Представники Університету та банку домовилися про співпрацю в майбутньому: спільні тренінги, а також більше практики на семінарських заняттях.

Також представники АТ АКБ «Львів» виявили зацікавленість в тому, щоб в них проходили практику та стажування студенти, а  науково-педагогічні працівники кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту підвищували свою кваліфікацію.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10