RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

У Всесвітній день вчителя нагородили співробітників та курсантів інституту

5 жовтня - Всесвітній день вчителя.

У ЧІПБ відзначили заслуги науково-педагогічного складу, їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь за високий професіоналізм у роботі, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків вручив нагрудні знаки «За безпеку народу» Петру Заїці та Миколі Кришталю. Почесну грамоту МВС України отримав Олександр Землянський. Грамоти МВС України отримали Олександр Дядюшенко і Олександр Нуянзін. Почесними грамотами ДСНС України нагородили Оксану Кириченко та Сергія Поздєєва. Грамоти ДСНС України вручили Людмилі Вороновській та Олексію Барміну. Почесну Грамоту ЧОДА отримав Василь Пашков. Почесною Грамотою обласної ради нагородили Вікторію Рябоконь. Грамотами Управління ДСНС України у Черкаській області відзначили Артема Биченка, а Подяками - Тетяну Кришталь, Олега Землянського, Віталія Нуянзіна та Івана Чорномаза. Також Іван під час заходів отримав погони полковника с. ц. з..  Почесні Грамоти Управління освіти і науки ЧОДА отримали: Тетяна Чубіна, Сергій Стась, Ольга Некора.

Дипломом І-ступеню нагородили співробітників ЧІПБ, які за результатами конкурсу на кращий патент у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, що відбувався у Національному університеті цивільного захисту України, здобули перемогу  (автори патенту: Олександр Нуянзін Сергій Поздєєв, Микола Кришталь, Ольга Некора і Євген Тищенко).

Також Дипломом ІІІ ступеня був відзначений курсант Валентин Загороднюк, який на заключному етапі 2-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 навчального року із галузей науки «Пожежна безпека» та «Цивільний захист» посів 3 місце.

Дипломами ІІІ ступеню нагородили курсанток Діану Носову і Світлану Стоцьку, які представляли свої наукової роботи в 2-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природних, технічних та гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році із галузей науки «Цивільна безпека» та «Охорона праці».

Вітаємо! Висловлюємо щиру вдячність викладачам за творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.