RSS

Новини навчальних закладів

29.09.2020
ЛДУ БЖД

Підсумки літніх освітніх ініціатив на кафедрі управління проєктами, інформаційних технологій та телекомунікацій

У продовж карантинного весняно-літнього періоду викладачі кафедри управління проєктами, інформаційних технологій та телекомунікацій брали активну участь у різноманітних он-лайн івентах та підвищували власну кваліфікацію і професійну майстерність.  Настав час презентувати власні здобутки. Доценти кафедри Юрій Борзов, Ігор Малець та Ольга Смотр успішно закінчили 6-місячні курси підвищення кваліфікації "C/C++ BaseCamp" від компанії GlobalLogic. 
Он-лайн курси для викладачів ЗВО "TECH SUMMER FOR TEACHERS", організованих компанією SoftServ, надали можливість сформувати повне уявлення про увесь цикл розробки програмного забезпечення в ІТ-компанія. Отримані знання активно використовують в освітньому процесі доценти Ольга Смотр, Юрій Борзов та Олександр Придатко. 
Курс "Принципи гнучкої роботи. Agile для викладачів", успішно закінчила Ольга Смотр, від компанії GlobalLogic, який був насичений великою кількістю практичних кейсів.
Он-лайн курси "SQL" та "PostgreSQL" від " Vertabelo Academy" для підвищення навиків роботи із базами даних, які інтегруються у навчальний процес проходив доцент Назарій Бурак. 
Аспірат кафедри Юлія Кордунова успішно закінчила літню програму стажування для викладачів від компанії Epam Systems.
Окрім того, карантинні обмеження та переведення формату навчання у безконтактну форму надав можливість викладачам кафедри проходити низку інших короткотривалих курсів та слухати вебінари за напрямком професійної діяльності.
Навчальний контент та практичні кейси пройдених курсів упроваджуються в рамках викладання дисциплін освітньої програми "Комп'ютерні науки" та дають можливість підняти на якісно новий рівень освітні процеси в Університеті.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.