29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.09.2020
НУЦЗУ

До Дня винахідника і раціоналізатора України в НУЦЗУ нагороджено переможців наукових конкурсів

18 вересня у залі нарад до Дня винахідника і раціоналізатора України в Національному університеті цивільного захисту України відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців Відкритого конкурсу на кращий патент у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, а також конкурсів на «Кращий виставковий науковий експонат» та «Кращу монографію».
Вітав присутніх проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов: “Шановні науковці! Нехай ваш творчий розум, який щодня працює на благо Батьківщини, не втрачає гнучкості та сміливості й бажання дістатися до суті речей. А результати вашої роботи, які з’являються в нових продуктах, технологіях і наукових розробках, нехай буде спрямовано на покращення нашого життя, підвищення загального добробуту в процесі розбудови країни”. Він бажав їм сил, творчої наснаги та міцного здоров’я.
За результатами Відкритого конкурсу на кращий патент у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, диплом І ступеня отримали творчий колектив у складі Абрамова Юрія, Собини Віталія, Хижняка Андрія, Закори Олександра, Безуглої Юлії за корисну модель “Спосіб визначення динамічних характеристик оператора мобільної пожежної установки”; творчий колектив у складі Отроша Юрія, Ковальова Андрія, Даніліна Олександра, Рудешко Ірини, Гаркавого Сергія, Рибки Євгенія за корисну модель “Спосіб визначення межі вогнестійкості будівельної конструкції”; творчий колектив Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у складі Ковалишина Василя, Сукача Романа, Антонова Анатолія за корисну модель “Спеціальний пожежний ствол для гасіння підземних пожеж”; творчий колектив Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗУ у складі Нуянзіна Олександра, Поздєєва Сергія, Кришталя Миколи, Некори Ольги, Тищенка Євгена за корисну модель “Конструкція горизонтальної вогневої печі установки для проведення випробувань на вогнестійкість із покращеними характеристиками щодо рівномірності прогріву будівельних конструкцій”; творчий колектив Харківського Національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова у складі Смирного Михайла, Полив'янчука Андрія за корисну модель “Термомагнітний газоаналізатор”.
За результатами конкурсу на «Кращий виставковий науковий експонат» диплом І ступеня отримав творчий колектив у складі Дерев’янка Олександра та Маркова Олега за виставковий науковий експонат “Стенд для дослідження звукових характеристик систем оповіщення та охоронної сигналізації”.
Найкращими визнано монографії:
“Розрахунково-експериментальна оцінка надійності гумо-кордних напірних рукавів” творчого колективу у складі Назаренка С.Ю., Чернобая Г.О., Ларіна О.О., Калиновського А.Я., Назаренка В.Ю.; “Метрологічні аспекти комплексного матеріального оцінювання рівня екологічної безпеки експлуатації поршневих двигунів енергетичних установок”  - Кондратенка О.М.; “Підвищення вибухобезпеки промислових об’єктів шляхом оптимального розміщення технологічного обладнання” творчого колективу у складі Чуба І.А., Новожилової М.В., Андронова В.А., Матухна В.В.; “Державне управління виховним процесом в закладах вищої освіти України” творчого колективу у складі Садкового В.П., Домбровської С.М., Шведун В.О., Вавренюка С.А.



Прес-служба НУЦЗУ, фото — Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua