https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті відбулась зустріч із стейкхолдерами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.09.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась зустріч із стейкхолдерами

18 серпня кафедра цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів організувала зустріч з фахівцями з питань цивільного захисту підприємств та органів місцевого самоврядування Львівщини для здобувачів вищої освіти спеціальності 263 “Цивільна безпека”. Метою заходу було обговорення проблемних питань щодо майбутнього працевлаштування випускників Університету на промислових об’єктах та в органах місцевого самоврядування.
Основні вимоги до майбутніх фахівців з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та охорони праці озвучили начальник відділу з питань цивільного захисту АТ Львівська кондитерська фабрика “Світоч” Євген Єремій; начальник служби цивільного захисту, пожежної безпеки та охорони праці ПрАТ “Львівський холодокомбінат” Роман Благут; завідувач сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Пустомитівської РДА Володимир Гладун та спеціаліст І кат. загального відділу Великомостівської міської ради, відповідальна особа за цивільний захист Віталій Гриців.
Під час зустрічі було обговорено можливість майбутнього стажування здобувачів вищої освіти цієї спеціальності на посадах з питань цивільного захисту та охорони праці на промислових об’єктах Львівщини, а також напрямки та шляхи подальшої співпраці з нашим Університетом.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10