https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2020
ІДУ НД ЦЗ

Привітання з Днем рятівника

Шановні колеги! Дорогі ветерани!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятівника.

 

Рятування людини у будь-якій надзвичайній ситуації — благородний, відповідальний і, водночас, небезпечний і складний шлях тих, хто за покликом серця обрав професію рятувальника. Приклади героїзму, рішучості і самовідданості, виявлені під час виконання рятувальниками своїх службових обов'язків, є гідними для наслідування прийдешніми поколіннями. Їх професіоналізм, готовність упередити й ліквідувати наслідки будь-яких надзвичайних ситуацій, завжди стояти на варті життя і спокою людей, надавати необхідну допомогу постраждалим, відповідальність і мужність викликають заслужену повагу й шану громадян України.

У день нашого професійного свята з особливою вдячністю та пошаною хочу привітати ветеранів, які виховали не одне покоління рятувальників-вогнеборців для нашої Держави. Для всіх нас ви є прикладом справжнього патріотизму, відданості своїй справі.

Дорогі колеги, бажаю вам міцного здоров’я, сімейного щастя та благополуччя, успіхів у роботі, ніколи не зупинятися на досягнутому, прагнути до нових, більш високих орієнтирів та щодня вдосконалювати свою професійну майстерність. Нехай вас завжди оберігає образ Пресвятої Богородиці Неопалимої купини, а життєва дорога буде сповнена добром, людською шаною і повагою!

 

З повагою

Виконуючий обов’язки начальника Інституту

доктор наук з державного управління,

професор, Заслужений лікар України                        Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10