28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

11.09.2020
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися попередній захист та захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління

У зв’язку з дозволом Міністерства освіти і науки України на проведення засідань спеціалізованих вчених рад 11 серпня 2020 року об 10.00 було прийнято до розгляду дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії з публічного управління Лях Юлії Іванівни «Комунікативна парадигма організації взаємовідносин суб’єктів і об’єктів публічного адміністрування». Науковий керівник – доктор наук з державного управління, професор Гайдученко Світлана Олександрівна.
Також об 11.00 розпочалися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора та кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління» у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України.
Так, представив своє дослідження Бондаренко Андрій Ігоревич з теми «Державне регулювання фінансової безпеки економіки України». Науковий консультант – доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України, начальник навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України Домбровська Світлана Миколаївна.
Цього ж дня успішно захистила своє дисертаційне дослідження Лободенко Катерина Вікторівна з теми «Механізми правозахисної державної політики України». Науковий керівник – доктор наук з державного управління, начальник наукового відділу проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України Помаза-Пономаренко Аліна Леонідівна.
Були виконані всі накази та рекомендації Міністерства охорони здоров'я України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!



Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua