RSS

Новини навчальних закладів

10.09.2020
ЛДУ БЖД

Практичні заняття

Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт проводить відпрацювання практичних занять (які були вимушено припиненні під час дистанційного навчання) для курсантів Університету. Зокрема, науково-педагогічні працівники кафедри проводять відпрацювання практичних занять з дисципліни «Організація роботи в засобах індивідуального захисту органів дихання» (ОР в ЗІЗОД) з курсантами другого курсу.
Заняття відбуваються на території ЛДУБЖД, а їх метою є відпрацювання практичних навиків роботи особового складу в апаратах на стисненому повітрі (АСП), організація та проведення розвідки ланками ГДЗС в задимленому середовищі, підвищення рівня фізичної витривалості та орієнтування в просторі під час роботи в АСП в обмеженому просторі.
Слід зазначити, що від вміння правильно обслуговувати та професійно працювати в АСП в подальшому залежить життя не тільки самого користувача, але й особового складу, що перебуватиме під його контролем. Саме тому дуже важливо на перших заняттях наголосити на важливості дисципліни та здійснити практичне відпрацювання всіх ключових елементів роботи в АСП.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.