RSS

Новини навчальних закладів

08.09.2020
ЛДУ БЖД

Сертифікація знань іноземних мов у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності: Pearson Online Placement Test

7 вересня  курсанти та студенти Університету склали іспит та отримали сертифікати про підтвердження рівня володіння англійською мовою відповідно до Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (CEFR Pearson Online Placement Profile Test). Таке тестування дає можливість оцінити навички Grammar, Vocabulary, Reading, Writing, Listening та отримати результати по кожному з них за шкалою CEFR. Саме цей тест є адаптивним машинним тестом, який дозволяє оцінити розуміння студентом як граматичної частини, так і лінгвістичного наповнення, що робить його одним із найнадійніших машинних тестів на ринку.
Слід зазначити, що такі сертифікати у нашому закладі вищої освіти видані вперше, на підставі укладеної угоди між Представництвом видавництва «Pearson University Press» та ректором Університету професором Мирославом Ковалем.
Сертифікат про складання Pearson Online Placement Test визнається МОН України для присвоєння вчених звань доцента та професора.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.