28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

07.09.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

День Знань

1 вересня в інституті відбулися урочисті заходи з нагоди Дня знань – початку нового навчального року.

Спочатку кращі курсанти ЧІПБ підняли Державний прапор України. Після цього присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя, проявивши стійкість та відвагу, врятували світ від атомного лиха та тих, хто мужньо і героїчно боронили Батьківщину в зоні проведення антитерористичної операції.

Новий навчальний рік в інституті розпочинається з оновленої та розвинутої матеріальної бази, із значним запасом інтелектуальних, наукових, спортивних надбань та високим потенціалом науково-педагогічного складу, з великими планами та впевненістю у можливості їх реалізації.

Символічний ключ знань отримали представники нового покоління молодих рятувальників, пообіцявши добре вчитися та застосовувати свої знання на користь громадян України.

Напутні слова молоді сказали керівники навчального закладу різних років Микола Шкарабура та Микола Кришталь.

Т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь привітав присутніх з початком нового навчального року: «Бажаю співробітникам творчого натхнення та нових досягнень у науково-педагогічній та виховній діяльності, а курсантам – наполегливо наближатися до заповітного диплома та першого офіцерського звання – лейтенант служби цивільного захисту».

Завершилися заходи проходженням урочистим маршем підрозділів інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua