RSS

Новини навчальних закладів

04.09.2020
ІДУ НД ЦЗ

Проведено навчання з питань охорони праці

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту на базі кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення з 01  по 04 вересня проведено навчання з питань охорони праці посадових осіб органів та підрозділів ДСНС України.

Програмою передбачено вивчення законодавчих актів з охорони праці, питань вибухобезпеки, пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, надання першої (домедичної) допомоги потерпілим, профілактики та ліквідації наслідків аварій.

Наприкінці навчання під головуванням заступника начальника Інституту з навчальної роботи полковника служби цивільного захисту, кандидата технічних наук, доцента Єременка С.А., за участю начальника кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення полковника служби цивільного захисту, кандидата технічних наук, доцента Пруського А.В., доцента кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, кандидата наук з державного управління, доцента Тищенка В.О., старшого викладача кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення підполковника служби цивільного захисту Демків А.В. та старшого викладача кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення підполковника служби цивільного захисту Власенка Є.А. проведено круглий стіл, на якому обговорено питання щодо організації навчального процесу в зазначеній сфері та вручено посвідчення з перевірки знань з питань охорони праці встановленого зразка.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.