https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 25.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2020
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулось засідання Вченої Ради з дотриманням вимог карантину

31 серпня у Центрі культури та мистецтв університету відбулось засідання Вченої Ради з дотриманням вимог карантину.
На початку засідання ректор Університету професор Мирослав Коваль вручив атестати доцента Олександру Придатку, Василю Лоїку, Юрію Борзову, Катерині Степовій та Роману Веселівському, а також диплом кандидата технічних наук Тарасу Бережанському.
Дмитру Чалому, Назару Ковалю, Сергію Вовку, Михайлу Шпікулі, Івану Паснаку та Олегу Назаровцю було вручено погони чергових спеціальних звань.
До Дня науки низка працівників Університету отримали відомчі нагороди.
Начальник навчально-методичного центру Роман Стасьо оприлюднив інформацію про організацію освітнього процесу в Університеті в першому семестрі 2020-2021 навчального року в умовах пандемії.
Начальник медико-санітарної частини Індижанна Бейзим ознайомила членів Ради із вимогами протиепідеміологічних заходів в Університеті на період карантину.

На завершення Вищий колегіальний орган Університету затвердив план роботи на наступний семестр. Підсумовуючи, Мирослав Стефанович наголосив, що незважаючи на особливі умови пандемії, колектив Університету зробить все можливе для надання якісних освітніх послуг здобувачам вищої освіти Львівського державного університету безпеки життєдільності.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10