RSS

Новини навчальних закладів

01.07.2020
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ підведено підсумки роботи та визначено пріоритетні завдання

Дотримуючись карантинних норм, 30 червня, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулася нарада з керівним складом ІДУ НД ЦЗ щодо підведення підсумків роботи Інституту за другий квартал та визначення пріоритетних завдань на третій квартал поточного року.

Про основні результати навчального процесу в звітному періоді, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповів заступник начальника Інституту з навчальної роботи Сергій Єременко.

Заступник начальника Інституту з наукової роботи Віктор Михайлов зупинився в своїй доповіді на основних результатах наукової роботи, планування наукової та науково-технічної діяльності Інституту.

Про стан виконання завдань матеріально-технічного забезпечення, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповіла заступник начальника Інституту Лариса Громадська.

Крім того, про основні результати роботи за напрямами відповідальності доповіли головний інженер Вячеслав Скляренко, помічник начальника Інституту (з питань взаємодії з органами  державної  влади) Анатолій Бойко, начальник відділу персоналу Олег Нешпор, начальник відділу економіки і фінансів Світлана Лойок та завідувач сектору охорони праці Ігор Голубець.               

Виконуючий обов’язки начальника Інституту Петро Волянський поінформував присутніх про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 лютого 2020 року № 49 щодо утворення Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, відповідних наказів ДСНС та окремих доручень Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з питань реорганізації ІДУЦЗ та УкрНДІЦЗ.

На сьогодні новоутворений Інститут виконує в повному обсязі покладені на нього статутні завдання, проведено близько 93% кадрових призначень, затверджена нормативна база, створено основний колегіальний орган управління закладу вищої освіти – тимчасова Вчена рада ІДУ НД ЦЗ та інші дорадчі органи визначені Статутом Інституту. Також оперативно переоформлено ліцензії Міністерства освіти і науки на освітню діяльність. Акредитація науково-дослідного центру «Пожежна безпека», що проводиться Національним агентством з акредитації України знаходиться на завершальному етапі.

Петро Волянський визначив також пріоритетні завдання Інституту на третій квартал, з урахуванням продовження Кабінетом Міністрів України дії карантинних обмежень до 31 липня.

На завершення наради працівникам Інституту за високі досягнення в роботі та з нагоди Дня Конституції України вручено нагороди ДСНС та ІДУ НД ЦЗ, оголошено накази про присвоєння чергових спеціальних звань.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.