29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

23.06.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися захисти магістерських досліджень з техногенно-екологічної безпеки

 

20 червня розпочала роботу і наразі працює екзаменаційна комісія № 24 на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища НУЦЗУ. До захисту свої наукові здобутки представили сім здобувачів освітнього рівня «магістр» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища», які останні два роки навчалися на факультеті техногенно-екологічної безпеки за освітньою програмою «Техногенно-екологічна безпека».
Особливістю першого дня захистів став масштабний «десант» випускників, що є практичними працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій, адже питання захисту навколишнього середовища невід’ємно пов’язані з завданнями щодо забезпечення цивільної безпеки. Підтвердженням цьому слугує, зокрема, участь декількох здобувачів у виконанні науково-дослідних робіт за планами роботи університету, а також наявність документів про практичне впровадження отриманих результатів у діяльність підрозділів ДСНС.
Географія представлених робіт неабияка – міста Миколаїв та Вознесенськ Миколаївської обл., Кам’янське Дніпропетровської обл., Бахмут Донецької обл., а також місто Харків та селище Шебелинка Харківської обл. Не менш різноманітно представлена й тематика досліджень – нафтопереробна, хімічна та машинобудівна промисловість, а також поводження з відходами.

Високий рівень та чітку практичну спрямованість представлених робіт зазначив у своєму прикінцевому виступі Голова екзаменаційної комісії Антон Лєвтєров, к.т.н., с.н.с., старший науковий співробітник відділу водневої енергетики Інституту проблем машинобудування ім. А. М. Підгорного Національної академії наук України.
 
Бажаємо успіхів молодим фахівцям з техногенно-екологічної безпеки у їх майбутній професійній діяльності!
Прес-служба НУЦЗУ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua