28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

09.06.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась V Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток»

5-6 червня 2020 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась V Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток». У зв’язку з надзвичайною ситуацією, карантином, конференція відбулась у дистанційній формі.
У роботі конференції взяли участь 32 науково-педагогічних працівників університету та інших закладів вищої освіти, а також 30 молодих учених, курсантів та студентів. В цілому на конференції було представлено 12 закладів вищої освіти.
Мета конференції полягала у визначенні правових, соціальних та психологічних аспектів подальшої розбудови соціальної роботи на засадах розвивальної парадигми, шляхом обговорення можливостей і пріоритетних напрямків застосування інноваційних технологій у практиці соціальної роботи.
Учасники конференції обговорювали актуальні питання розвитку в структурі клієнтських запитів; психологічних складових клієнтського запиту; досвіду застосування розвивальних технологій у роботі з різними категоріями клієнтів; проєктування соціального розвитку спільнот та особистості; освітні засади підготовки соціальних працівників до втілення інноваційних  технологій.
Ознайомитися з матеріалами конференції можна на сайті Університету за посиланням https://ldubgd.edu.ua/content/konferenciyi-2020.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua