https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2020
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ стали учасниками міжнародної онлайн-конференції, що розпочалася у Латвії

У рамках Концепції Національного університету цивільного захисту України щодо розвитку міжнародного співробітництва науковці навчально-науково-виробничого центру університету сумісно із Балтійською Міжнародною Академією (м. Рига, Латвія) ініціювали проведення спільної X Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Час викликів та можливостей: проблеми, рішення перспективи», яка розпочалася 15 травня в режимі онлайн. Учасниками онлайн-заходу стали науковці з Чехії, Норвегії, Польщі, Узбекистану, Казахстану, Кіпру, України, Латвії та інших країн.
Вітали учасників конференції начальник навчально-науково-виробничого центру доктор наук державного управління, професор Національного університету цивільного захисту України Світлана Домбровська та професор кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, доктор наук державного управління, професор університету Володимир Мороз. Також для участі у науковому форумі було відібрано міжнародною редакційною колегією статті ад’юнктів НУЦЗУ Віктора Палюха та Станіслава Пороки.
Робота онлайн-конференції триватиме у чотирьох секціях: “Економіка і фінанси”, “Правоведення”, “Психологія, педагогіка, соціальна робота”, “Туристичний і готельний бізнес”.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото автора

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10