https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті відбулась ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2020
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці»

Сьогодні в Університеті відбулась X  Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці». Традиційно захід приурочено до Всеукраїнського дня охорони праці. Конференція відбулася у заочній формі, представлено 75 доповідей із 13 закладів вищої освіти, присвячених актуальним проблемам охорони праці.
Ми переконані, що конференції такого спрямування привертають увагу громадськості до проблем у сфері охорони та праці, а досвід, яким поділилися провідні фахівці з цієї галузі, матиме позитивне відображення у науковій діяльності.
Ознайомитися з програмою та матеріалами конференції можна на сайті університету за посиланням https://ldubgd.edu.ua/content/konferenciyi-2020 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10