https://www.high-endrolex.com/10 Завершено проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році в дистанційному режимі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2020
ЛДУ БЖД

Завершено проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році в дистанційному режимі

 Курсанти та студенти ЛДУБЖД протягом минулого тижня стали переможцями та призерами у таких напрямах наукових досліджень:
Диплом I cтупеня в галузi «Пожежна безпека» конкурсу, що вiдбувся в Національному університеті цивільного захисту України, отримав курсант Віталій Лендєл за підсумками захисту наукової роботи з теми «Удосконалення проведення пожежної вентиляції під час гасіння пожеж в житлових приміщеннях». Науковий керівник – завідувач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Едуард Гуліда.
Диплом I cтупеня в галузi «Цивільний захист» конкурсу, що вiдбувся в Національному університеті цивільного захисту України, отримала курсантка Анастасія Гончар за підсумками захисту наукової роботи з теми «Моніторинг пожежної безпеки об’єктів висотного будівництва». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри наглядово-профілактичної діяльності та пожежної автоматики Олег Міллер.
Дипломи IІI cтупеня в галузi «Цивільний захист» конкурсу, що вiдбувся в Національному університеті цивільного захисту України, отримали курсанти Василь Демчук і Тарас Ковальчук за підсумками захисту наукової роботи з теми «Удосконалення проведення пожежної вентиляції під час гасіння пожеж в житлових приміщеннях». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Василь Лущ.
Диплом IІI cтупеня в галузi «Пожежна безпека» конкурсу, що вiдбувся в Національному університеті цивільного захисту України, отримав курсант Сергій Семенов за підсумками захисту наукової роботи з теми «Оцінювання пожежних ризиків дитячого дошкільного закладу». Науковий керівник – начальник відділу організації науково-дослідної діяльності Сергій Ємельяненко.
Дипломи III cтупеня в галузi «Прикладна геометрія, інженерна грaфіка та технічна естетика» конкурсу, що вiдбувся у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», отримали студенти Володимир Яковчук, Василь Шеремей, Назар Тарапата за підсумками захисту наукової роботи з тем «Розробка графічного програмного забезпечення для аналізу безпеки укриттів» та «Вимоги технічної естетики у пожежній естетиці торгівельних центрів». Науковий керівник – завідувач кафедри управління проектами, інформаційних технологій та телекомунікацій Євген Мартин.
Загалом за результатами участі курсантів і студентів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з понад 25 галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році здобуто 5 дипломів І ступеня, 7 – ІІ ступеня і 8 – ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців та наукових керівників!
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10