https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2020
НУЦЗУ

Дистанційне навчання на кафедрі пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій факультету пожежної безпеки НУЦЗУ

Протягом березня-квітня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій НУЦЗУ проводять заняття в умовах карантину. Ефективним рішенням успішного продовження навчального процесу на кафедрі було втілення різних форм та методів дистанційного навчання. В залежності від видів занять викладачами кафедри для цього застосовуються різні платформи та програмні продукти: ОРEN TEST, ZOOM, MEET.JIT.SI та інші.
В процесі проведення занять виявлені як переваги, так і недоліки дистанційного навчання: так доступність та мобільність платформ навчання дозволила підвищити ступінь присутності студентів та курсантів на заняттях, а обмеження щодо швидкості передавання даних в конференціях ZOOM спонукає в деяких випадках застосовувати для спілкування пошту та телефонний зв'язок.
Таким чином, і викладачі, і здобувачі вищої освіти отримали нові знання та надбали нові навички щодо технологій дистанційного навчання, які будуть, безумовно, корисними при проведенні занять і після карантину.
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10