RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2020
ЛДУ БЖД

Досягнення студентів та курсантів Університету на науковій ниві

В українських закладах вищої освіти продовжується проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році. Він триває в дистанційному режимі. Курсанти та студенти ЛДУБЖД протягом минулого тижня стали переможцями та призерами у таких напрямах наукових досліджень:
Дипломи II cтупеня в галузi «Нафтова і газова промисловість» конкурсу, що вiдбувся в Івано-Франківському НТУ нафти і газу отримали курсанти Ігор Головатчук і Сергій Семенов за підсумками захисту наукової роботи з теми «Ризик блискавки для об’єкта підвищеної небезпеки – нафтоперекачувальної станції». Науковий керівник – головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної діяльності Юрій Рудик.
Диплом ІI cтупеня за спеціальністю «Транспортні технології» конкурсу, що відбувся у Кременчуцькому НУ імені Михайла Остроградського, отримав курсант Артур Чорний за підсумками захисту наукової роботи з теми «Дослідження параметрів функціонування системи безпечного руху, паркування та виїзду спеціальних транспортних засобів ДСНС». Науковий керівник – науково-педагогічний працівник кафедри експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки Дмитро Руденко.
Диплом ІI cтупеня за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» конкурсу, що відбувся у Харківському НУ будівництва та архітектури, отримала студентка Валійон Є.О. за підсумками захисту наукової роботи з теми «Еколого-техногенна небезпека Хмельницького сміттєзвалища». Науковий керівник – начальник навчально-наукового інституту цивільного захисту Василь Попович.
Диплом ІІI cтупеня за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» конкурсу, що відбувся у Полтавському НТУ імені Юрія Кондратюка, отримала студентка Ліпська І.В. за підсумками захисту наукової роботи з теми «Еколого-техногенна небезпека Дунаївського сміттєзвалища». Науковий керівник – начальник навчально-наукового інституту цивільного захисту Василь Попович.
Дипломи III cтупеня в галузi «Управління проектами і програмами» конкурсу, що вiдбувся у Львівському національному аграрному унiверситетi (м. Дубляни), отримали курсантки Вікторія Драч та Анастасія Гончар за підсумками захисту наукової роботи з теми «Безпеко-орієнтоване управління інфраструктурними проектами». Науковий керівник – докторант Дмитро Кобилкін.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.