RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

В ЧІПБ розпочалися навчально-методичні збори з фахівцями підрозділів персоналу органів (підрозділів) ДСНС України

4 березня в ЧІПБ розпочалися  навчально-методичні збори з фахівцями підрозділів персоналу органів (підрозділів) ДСНС України. Участь у заході беруть представники Служби порятунку Дніпропетровської, Запорізької,  Черкаської областей та співробітники інституту.

Впродовж двох днів фахівці кадрових служб під керівництвом заступника директора Департаменту – начальника відділу комплектування та проходження служби Департаменту персоналу ДСНС України Ярослава Кондаурова набуватимуть практичних навичок роботи в Єдиній автоматизованій системі кадрового обліку. Ця програма – сучасна уніфікована система обліку та управління кадрами, яка передбачає роботу з інформацією для різних категорій персоналу: осіб рядового і начальницького складу, державних службовців, працівників.

Фахівці підрозділів персоналу будуть опрацьовувати механізми наповнення єдиної системи електронного обліку кадрів, з’ясовуючи одразу усі проблемні питання і недоліки, що виникають на місцях під час роботи. Подібний досвід надасть можливість спільними зусиллями відреагувати на всі зауваження і пропозиції та  зробити електронну базу обліку кадрів високоякісною.

Варто зазначити, що участь у навчально-методичних зборах беруть і представники із Республіки Польщі: директор відділу кадрів Державної пожежної служби – Томаш Зайонц та заступник директора відділу міжнародного співробітництва Державної пожежної служби – Кшиштоф Петрасик.

Вітаючи учасників т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь зазначив: «Безумовно, робота фахівців підрозділів персоналу займає одне з основних місць у розвитку та розбудові Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Тому важливим є дотримання норм та законів України, постійне покращення різних напрямів роботи кадрових служб».

До присутніх також звернувся і колега із Республіки Польщі – Томаш Зайонц, який подякував за запрошення  та наголосив на тому, що  такі заходи допомагають ще більше розвиватися та обмінюватися досвідом.

У Центрі українсько-польських освітніх інновацій ЧІПБ Ярослав Кондауров ознайомив польських колег із кадровою роботою в системі ДСНС України, а начальник відділу персоналу ЧІПБ Віталій Зажома поінформував про основні напрямки діяльності інституту. В свою чергу представники іноземної делегації поділилися власними напрацюваннями  та досвідом роботи, а також розповіли про розвиток пожежної служби та добровільних пожежних формувань.

Гості з Республіки Польщі взяли участь у традиційному покладанні квітів до Меморіальних дошок засновникам навчального закладу, випускникам-учасникам АТО, а також до Монументу Героям Чорнобиля.

Учасники навчально-методичних зборів та представники іноземної делегації ознайомилися із сучасними аудиторіями, інноваційними лабораторіями, а в музеї інституту їм продемонстрували унікальні фото, картини, стенди, архітектурні моделі, технічне обладнання роботи рятувальників минулих часів, історичні експонати.

Гості переглянули виконання курсантами вправ при проходженні перешкод на смузі  психологічної підготовки, відвідали газодимозахисний комплекс ЧІПБ, а в навчальній пожежно-рятувальній частині оглянули сучасне рятувальне обладнання і спорядження. Свої вміння також продемонстрували представники кінологічних розрахунків інституту та кращі спортсмени.

Яскраві фото на згадку ще довго нагадуватимуть про перебування в навчальному закладі з героїчною історією.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.