RSS

Новини навчальних закладів

02.03.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулося урочисте вручення дипломів магістрам 2020 року

2 березня в Навчально-науково-виробничому центрі Національного університету цивільного захисту України відбулося урочисте вручення дипломів магістрам 2020 року, які знаходяться на державній службі та здійснювали навчання за замовленням Національного агентства України з питань державної служби. 7 випускників спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» отримали дипломи, 1 з них – з відзнакою.
Протягом навчання вони оволоділи теоретичними знаннями, практичними навичками й уміннями стосовно публічного управління та адміністрування, зокрема у сфері цивільного захисту, екологічної безпеки, соціального та гуманітарного розвитку тощо.
Із напутніми побажаннями до молодих фахівців звернувся проректор з навчальної та методичної роботи, кандидат психологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олег Назаров. Зокрема, він зазначив, що науково-педагогічні працівники навчального закладу доклали всіх зусиль, аби майбутні спеціалісти скористалися здобутими знаннями у професійній діяльності, щоби кожен із них відчував власну спроможність застосовувати свої вміння для вирішення практичних завдань у складі підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, підприємств та організацій нашої держави. Олег Олександрович побажав успіхів у подальшій роботі та бути гідними звання Випускника Національного університету цивільного захисту України.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.