28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у XХ міжрегіональній виставці «Освіта та кар’єра»

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України завжди відкритий для цілеспрямованої молоді, яка налаштована обрати професію рятувальника. Щоб допомогти краще зорієнтуватися майбутнім вступникам, представники ЧІПБ постійно беруть участь у різноманітних виставках регіонального, всеукраїнського та міжнародного масштабів, що додає інституту популярності і визнання серед інших закладів вищої освіти в Україні й за її межами.

25 - 26 лютого у місті Кременчук (Полтавської області) представники ЧІПБ:  доцент кафедри безпеки об’єктів будівництва та охорони праці Сергій Цвіркун та курсант 2-го курсу Вадим Бугай взяли участь у XХ міжрегіональній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра».

Мета даного заходу – презентація закладів вищої освіти, демонстрація власних досягнень, ознайомлення з сучасними інформаційними технологіями в навчальному процесі обмін досвідом із колегами, а також встановлення нових партнерських зв’язків.

Під час виставки представники інституту ознайомили майбутніх абітурієнтів та їх батьків із умовами вступу в навчальний заклад та розповіли про кар’єрні перспективи.

Також представники ЧІПБ завітали в Кременчуцький ліцей с посиленою військово-фізичною підготовкою, де продемонстрували презентаційний відеофільм про інститут, розповіли про якісний рівень освіти, навчання в обладнаних за новітніми технологіями аудиторіях, можливості занять науково-дослідною роботою, спортом і художньою самодіяльністю, комфортні умови проживання, безкоштовне медичне обслуговування, гарантоване працевлаштування випускників.

Кафедра БОБ та ОП

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua