https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Співробітник ЧІПБ Олександр Дядюшенко взяв участь у міжнародних змаганнях «TIDE Hackathon 2020»

17-21 лютого співробітник ЧІПБ Олександр Дядюшенко у складі збірної команди ДСНС України брав участь у міжнародних змаганнях у сфері інформаційних технологій НАТО «TIDE Hackathon 2020».

У заході взяли участь 20 команд, серед яких представники ДСНС України,  Збройних сил України, різноманітних структур НАТО з Великої Британії, Німеччини, Іспанії, Турції, Польщі та Швеції.

Завданням збірної команди ДСНС України було розробити модель прогнозування кризових ситуацій у країнах Африки з використанням алгоритмів машинного навчання, інтелектуальної обробки даних за допомогою відкритих програмних комплексів з публічною ліцензією, а також на основі баз даних, розміщених на порталах світових громадських та урядових організацій.

За результатами змагань збірна команда ДСНС виконала завдання у повному обсязі та представила своє рішення у вигляді презентації та онлайн- демонстрації технології.

Окрім виконання завдань у межах змагань для усіх учасників заходу були організовані лекції та презентації провідних фахівців у сфері ІТ у галузі розвитку машинного навчання та застосування технологій штучного інтелекту у комерційних та некомерційних проектах світу.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10