https://www.high-endrolex.com/10 Здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітнім ступенем “магістр” за освітньо-професійною програмою “Охорона праці” НУЦЗУ, стали учасниками практичного заняття на базі ПРАТ “Харківська ТЕЦ-5” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.02.2020
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітнім ступенем “магістр” за освітньо-професійною програмою “Охорона праці” НУЦЗУ, стали учасниками практичного заняття на базі ПРАТ “Харківська ТЕЦ-5”

24 лютого старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Богдан Цимбал для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітнім ступенем “магістр” за освітньо-професійною програмою “Охорона праці”, організував та провів виїзні практичні заняття з дисципліни «Атестація та паспортизація робочих місць і ергономіка» на ПрАТ «Харківська ТЕЦ-5».
Харківська теплоелектроцентраль №5 – одна з найбільших в Україні. Вона розташована в Дергачівському районі Харківської області поблизу села Подвірки і призначена для забезпечення електроенергією і теплом побутових, промислових і бюджетних споживачів міста Харкова.
Заняття відбулися за темами «Класифікація системи стандартів умов праці та їх кодування. Система стандартів безпеки праці, що встановлюють вимоги до засобів колективного та індивідуального захисту» та «Пошук конкретних стандартів безпеки праці, які встановлюють вимоги до засобів колективного та індивідуального захисту».
Під час заходу студенти мали змогу професійно спілкуватися з інженером з охорони праці, інженером пожежної безпеки та цивільного захисту, побачити машинне відділення, отримати практичну інформацію з атестації робочих місць та ознайомитись з картками умов праці, наказами про проведення та результати атестації робочих місць.
Висловлюємо подяку адміністрації ПрАТ «Харківська ТЕЦ-5» та начальнику відділу з охорони праці Мінковичу Олександру Володимировичу та інженеру з пожежної безпеки та цивільного захисту Мартинчуку Юрію Миколайовичу за вагомий вклад в практичну складову майбутніх фахівців з охорони праці.

Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10