https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття для майбутніх екологів НУЦЗУ на лікеро-горілчаному заводі «Прайм» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.02.2020
НУЦЗУ

Виїзне заняття для майбутніх екологів НУЦЗУ на лікеро-горілчаному заводі «Прайм»

13 лютого майбутні екологи 3-го курсу НУЦЗУ в рамках виїзного заняття з «Техноекології» на чолі з викладачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Сарапіною М.В. відвідали виробничий комплекс ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Прайм», розташований у смт Малинівка Чугуївського району Харківської області.
Спочатку здобувачів вищої освіти ознайомили з історією, продукцією, основними напрямами і перспективами розвитку підприємства під час відвідування музею.
Під час відвідування цехів та інших структурних підрозділів заводу особлива увага була приділена технології виробництва, комплексу водоочисного обладнання, системі контролю якості продукції, заходам з охорони праці та забезпечення екологічної безпеки на підприємстві.
 Студенти і курсанти мали змогу продемонструвати свої знання у сфері техноекології і, в свою чергу, отримали практичний досвід і знання на одному з найкрупніших підприємств харчової промисловості України.
Прес-служба НУЦЗУ

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10