RSS

Новини навчальних закладів

12.02.2020
НУЦЗУ

Магістри з охорони праці НУЦЗУ стали учасниками виїзних практичних занять на базі ТОВ «ХАРКІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ КОМБІНАТ»

10 лютого старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Богдан Цимбал для магістрів з охорони праці організував та провів виїзні практичні заняття з дисципліни «Моніторинг охорони праці та теорія професійних ризиків» на базі ТОВ «Харківський молочний комбінат».
Харківський молочний комбінат виготовляє молочну продукцію з 1973 року. Сьогодні ТОВ «Харківський молочний комбінат» – це сучасне підприємство, що поєднує європейські технології з суворим контролем якості продукції та відповідальністю щодо виробництва безпечних продуктів харчування.
Під час заняття з теми «Розрахунок показників виробничого травматизму» здобувачі вищої освіти ознайомились із технологічним процесом виготовлення молочних продуктів, відвідали пункт приймання молока, апаратний та компресорний цех, дізналися про нещасні випадки, які траплялися на підприємстві, порядок розслідування нещасних випадків на виробництві, дізналися про потенційну небезпеку аміаку, про заходи з охорони праці, які впроваджені на виробництві та отримали необхідні статистичні дані для розрахунку.
В кабінеті з охорони праці переглянули відеоролик про підприємство з повним циклом виробництва від сировини до виготовлення готової продукції, зробили необхідні розрахунки показників виробничого травматизму, мали змогу професійно поспілкуватися з інженером з охорони праці Катериною Каверею та керівниками відділів підприємства.
Також вихованці університету посмакували продукцією під торговою маркою «Агромол».
Висловлюємо подяку директору ТОВ «ХМК» Едуарду Шульзі та інженеру з охорони праці Катерині Ковері за теплий прийом та пізнавальний захід.
Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.