https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

11.02.2020
ЧІПБ НУЦЗУ

Триває Тиждень психології 2020

11 лютого в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України продовжує свою роботу Тиждень психології 2020.

Сьогодні захід розпочався із презентації дискусійної платформи «Особливості соціально-психологічного консалтингу у бізнесі», представленої Головою правління ГО «Центр допомоги та розвитку «Простір» та Головою Черкаського відділення асоціації політичних психологів України, практичним психологом Оксаною Трухан.

Також перед курсантами й студентами інституту з мотиваційним тренінгом «Самовизначення у житті, управління страхами у досягненні цілей» виступив засновник Центру розвитку особистості «Мрія» (м. Полтава), сертифікований коуч та бізнес-тренер, співорганізатор серії напівмарафонів України, марафонець Дмитро Геращенко. Дмитро не вперше відвідує наш навчальний заклад з мотиваційними тренінгами і надзвичайно схвально сприймається вихованцями й викладачами.

Завершила другий робочий день Тижня психології Олена Орловецька – психотерапевт, представниця Української спілки психотерапевтів України, Української асоціації транзакційного аналізу, консультант у методі когнітивно-поведінкової психотерапії, яка провела майстер-клас «Кроки до щастя».

Подібні заходи підвищують зацікавленість курсантів та студентів у вивченні психології, розширюють їх знання, формують уміння співвідносити теорію і практику, застосовувати даний досвід у власному повсякденному житті.

                                                                   Кафедра психології діяльності

                                                                                            в особливих умовах

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10