https://www.high-endrolex.com/10 Робота наукового товариства курсантів та студентів НУЦЗУ на вул. Баварській | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.02.2020
НУЦЗУ

Робота наукового товариства курсантів та студентів НУЦЗУ на вул. Баварській

30 січня 2020 року члени ради молодих вчених Роман Коваленко та Костянтин Остапов провели перевірку роботи наукових товариств курсантів та студентів НУЦЗ України на кафедрах, що розміщені на вулиці Баварській, 7.
 
 
Професор кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Ольга Скородумова спільно із членами наукового товариства Іриною  Комишан, Оленою Переверзєвою, Юрієм  Михайловським та Максимом Скрипником досліджують текучість золю.
 
 
Члени наукового товариства, а саме: курсантка Валерія Лєщова та ад'юнкт Руслан Петухов під керівництвом наукового керівника професора спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Олександра Кірєєва проводять експеримент зі швидкотвердіючою піною.
 
 
Курсантка Людмила Півень під керівництвом доцента кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Марини Чиркіної займається підготовкою тез доповідей для участі у Міжнародній конференції, що відбудеться у Білорусії.
 
 
 
Курсанти Дмитро Бондарєв та Валентин Тертишний під керівництвом доцента кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил Бориса Кривошея проводять пошук можливих технічних та організаційних заходів з удосконалення процесу експлуатації пожежних мотопомп.
 
 
Старший викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил Остапов Костянтин проводить заняття з теми «Удосконалення установки гасіння гелеутворюючими складами».
 
 
Викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил Сергій Шевченко в рамках наукового гуртка проводить підготовку курсантів для участі у міжнародній науково-практичній конференції молодих учених.
 
 
На кафедрі пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил доцент кафедри Вадим Аветісян веде заняття з теми «Розробка модульного тренажеру з підготовки пожежних».
 
 
 
Доцент кафедри пожежної та рятувальної підготовки факультету оперативно-рятувальних сил Павло Бородич проводить практичне відпрацювання з курсантами наукового товариства з теми «Дослідження тактико-технічних характеристик захисних дихальних апаратів».
 
 
Олександр Черкашин – старший викладач кафедри пожежної та рятувальної підготовки факультету оперативно-рятувальних сил здійснюють практичні відпрацювання в рамках наукового гуртка з теми «Дослідження фізіологічних особливостей газодимозахисників».
 
 
 
Старший викладач кафедри мовної підготовки соціально-психологічного факультету Альона Промська проводить заняття з теми «Особливості перекладу наукових текстів».
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10