29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2019
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулось підсумкове засідання Вченої Ради

Сьогодні у залі засідань вченої ради відбулось розширене засідання вищого колегіального органу Університету. На початку засідання в урочистій атмосфері Голова Вченої Ради, ректор професор Мирослав Коваль вручив дипломи
докторів наук Роксолані Сірко, Володимиру Баланюку та Лідії Дзюбі. Привітавши науковців із високими науковими досягненнями, Мирослав Стефанович вручив також дипломи кандидатів наук Галині Хлипавці, Назару Штангрету та Володимиру Маричу. В основній частині заходу проректор університету з науково-дослідної роботи, професор Андрій Кузик підбив підсумки науково-дослідної діяльності у 2019 році. За підсумками роботи Вчена Рада визналчила кращими серед кафедр технічного та природничого спрямування:
кафедру екологічної безпеки; кафедру управління проектами, інформаційних технологій та телекомунікацій; кафедру фізики та хімії горіння. З поміж гуманітарного спрямування першість здобули: кафедра права та менеджменту у сфері цивільного захисту; кафедра практичної психології та педагогіки; кафедра українознавства.
Професор Андрій Кузик наголосив, що для зростання рейтенгів Університету в сиситемі освіти України, пріоритетним завданням науково-педагогічних працівників у царині наукової діяльності слід вважати збільшення кількості публікацій у журналах, які включені до міжнародних наукометричних баз Scopus, Web of Science. Рада заслухала звіт про діяльність спеціалізованих вчених рад, затвердила тему докторської дисертації кандидата технічних наук Дмитра Кобилкіна, рекомендувала до друку фахові збірники наукових праць нашого Університету та затвердила Положення про Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених ЛДУБЖД. Опісля Вчена Рада ухвалила план роботи на ІІ семестр 2019-2020 навчального року.
Шляхом таємного голосування присутні члени Ради присвоїли вчені звання доцентів Олександру Придатку та Василю Лоїку.

Підсумки плідної роботи нашого колективу підвів ректор Університету, зазначивши, що кращі працівники у науковій царині будуть гідно оцінені. На завершення засідання Мирослав Стефанович привітав увесь колектив з прийдешніми святами та подякував кожному за внесок у розбудову Університету.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua