29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2019
ЛДУ БЖД

Представник ЛДУ БЖД перебуває з робочим візитом в Головній школі пожежної безпеки, м.Варшава у рамках програми ERASMUS+

Викладач кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Андрій Гаврись перебуває з робочим візитом в Головній школі пожежної безпеки, м. Варшава, Республіка Польща, в рамках академічної мобільності програми ERASMUS+. 
Під час візиту проведені лекційні заняття за такими темами: «Наймасштабніші надзвичайні ситуації природного характеру в Україні», «Наймасштабніші надзвичайні ситуації техногенного характеру в Україні», «Цивільний захист в Україні. Чорнобильська катастрофа». Заняття проводились англійською мовою.
Відбулись також робочі зустрічі з університетським координатором проєктів ERASMUS+ в Головній школі пожежної безпеки, м. Варшава, Маріанною Цеглінською та науковим координатором проєктів ERASMUS+ Сімоном Птаком. На цих зустрічах обговорено перспективи подальшої співпраці між навчальними закладами та плани для збільшення кількості академічних візитів в рамках програми ERASMUS+ на наступний рік.
Крім того, проведено робочу зустріч з доктором Віктором Гавронскі про використання ГІС-технологій в пожежно-рятувальних підрозділах Республіки Польща, де обговорено перспективи впровадження їх в Україні.

У вільний від викладання час Гаврись Андрій ознайомився із навчально-науковою базою та пожежно-технічним оснащенням Головної школи пожежної безпеки, м. Варшава, Республіка Польща.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua