https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2019
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь в інтенсиві «Сучасні технології, що дозволяють безпечно використовувати безпілотні літальні апарати у міському повітряному просторі»

З 24 до 30 листопада Універсіаполіс – Міжнародний університет міста Агадір (Королівство Марокко) спільно з Познаньським політехнічним університетом (м. Познань, Республіка Польща) проводять інтенсив «Сучасні технології, що дозволяють безпечно використовувати безпілотні літальні апарати у міському повітряному просторі», за підтримки програми НАТО «Наука заради миру і безпеки». Участь у заході беруть 19 експертів з 8 країн світу (Сполучених Штатів Америки, Федеративної Республіки Німеччини, Республіки Польщі, Словацької Республіки, Італійської Республіки, Республіки Грузії, Румунії та України).
Участь в інтенсиві беруть 3 експерти з України, серед яких начальник науково-дослідної лабораторії інновацій у сфері цивільної безпеки ЧІПБ Олександр Нуянзін з презентацією «Аеромоніторинг надзвичайних ситуацій в міському повітряному просторі».
Актуальність заходу визначається швидким розвитком ринку безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Важливо створити посилену обізнаність серед усіх країн НАТО та країн-партнерів щодо проблем безпеки, що стосуються польотів БПЛА в міському повітряному просторі. Основна ідея заходу – обмін знаннями, досвідом та презентація найсучасніших технологій безпілотників. Також розглядаються важливі питання технологічних особливостей, які можуть бути загрозою для безпеки польоту і питання міжнародних зусиль щодо вирішення проблем безпеки енергетичної інфраструктури, що виникають під час використання БПЛА.

 

Відділення міжнародного співробітництва

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10