28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

28.11.2019
НУЦЗУ

Представник кафедри НУЦЗУ взяв участь у тренінгу компанії «Environics», що відбувся в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту

В Інституті державного управління у сфері цивільного захисту відбувся  тренінг з фахівцями радіаційного та хімічного захисту ДСНС з теми «Основні операції та порядок користування переносним хімічним аналізатором ChemPro100i». Тренінг провів представник виробника компанії «Environics» (Фінляндія) - менеджер з проведення тренингів, спеціалист з РХБЯ безпеки Лейкас Тоні Мікко Тапіо.
У заході взяв участь представник Національного університету цивільного захисту України, викладач кафедри спеціальної хімії та хімічної технології факультету оперативно-рятувальних сил Євген Слепужніков.
Учасниками тренінгу також стали представники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, ГУ ДСНС України у Дніпропетровській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Донецькій та Луганській областях.
Під час проведення тренінгу учасники ознайомилися з практичним використанням та обслуговуванням приладу ChemPro100i, отриманого у рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Посилення потенціалу України у сфері цивільного захисту ІІ».
Представник виробника компанії «Environics» (Фінляндія) менеджер з проведення тренінгів, спеціаліст з РХБЯ безпеки Лейкас Тоні Мікко Тапіо вручив учасникам тренінгу відповідні сертифікати.
Прес-служба НУЦЗУ

 

 
 
 
 
 
Представник виробника компанії «Environics» (Фінляндія) менеджер з проведення тренінгів, спеціаліст з РХБЯ безпеки Лейкас Тоні Мікко Тапіо вручив учасникам тренінгу відповідні сертифікати.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua