28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.11.2019
ЧІПБ НУЦЗУ

Планова перевірка діяльності Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України

В рамках планової перевірки діяльності Національного університету цивільного захисту України (Наказ ДСНС України від 04.11.2019 №626) триває перевірка Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Заступник голови комісії, начальник відділу освіти і науки Департаменту персоналу ДСНС України Юрій Рись та представники комісії за напрямами зустрілися із колективом ЧІПБ й визначилися із поетапним проведенням перевірки.
Спочатку відбулася перевірка організації навчального процесу в інституті, виконання навчально-організаційних функцій щодо забезпечення спільно з факультетами та кафедрами впровадження інноваційних методів навчання. Представники комісії перевірили якість підготовки курсантського складу випускного курсу за основними спеціальностями, планування та стан підвищення кваліфікації й стажування керівного та науково-педагогічного складу, організацію наукової діяльності. Було проведено й вивчення морально-психологічного стану у науково-педагогічному та курсантському колективах і перевірено планування та організацію матеріально-технічного забезпечення.
Також комісія вшанувала пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика і Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь.
Перевіряючі переглянули показові виступи курсантів ЧІПБ на смузі психологічної підготовки, а в музеї інституту оглянули експозицію з унікальних фото, картин, стендів, архітектурних моделей, технічного обладнання рятувальників минулих часів.

 

 

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua