RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2019
НУЦЗУ

В ДСНС триває планова перевірка діяльності Національного університету цивільного захисту України

В ДСНС України триває робота комісії, яку очолив заступник директора Департаменту — начальник відділу комплектування та проходження служби ДСНС України Ярослав Кондауров, з планової перевірки діяльності Національного університету цивільного захисту України та його відокремленого структурного підрозділу - Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля протягом 2015-2019 років.
Так, 26 листопада представники комісії перевіряли питання щодо наявності положень про структурні підрозділи та посадових інструкцій, атестування осіб рядового і начальницького складу, формування кадрового резерву університету, обліку кадрів, ведення особових справ, видання наказів по особовому складу тощо. Цього ж дня інші представники комісії розпочали перевірку відокремленого структурного підрозділу - Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Представники комісії провели анкетування курсантів і науково-педагогічних працівників щодо оцінки різних сторін життєдіяльності НУЦЗ України та мотивації до проходження служби в університеті, а також всі опитувані могли звернутись у письмовій формі із побажаннями та запитаннями до керівництва ДСНС України. 

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.