https://www.high-endrolex.com/10 Майбутній еколог НУЦЗУ отримав позитивне рішення пройти професійне стажування на базі провідного підприємства Франції з виробництва органічної продукції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2019
НУЦЗУ

Майбутній еколог НУЦЗУ отримав позитивне рішення пройти професійне стажування на базі провідного підприємства Франції з виробництва органічної продукції

10 листопада у рамках 2019 року співробітництва з Федерацією обміну Франція — Україна (ФОФУ) відбулася зустріч французьких колег із представниками кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки. У ході зустрічі було ухвалено угоду про співробітництво Асоціації "Співпраця Пуату-Шарант – Україна", яка входить до складу ФОФУ.
До складу ФОФУ входять 14 Асоціацій – членів, які проводять свою діяльність у двох напрямах: гуманітарному та співпраці. Гілка співпраці та розвитку допомагає всім бажаючим українським здобувачам вищої освіти познайомитися із Францією, здійснити обмін науковими досягненнями із французькими студентами, а також отримати додаткову освіту у Франції.
Стажування за кордоном стосується різноманітних секторів діяльності, які є частиною навчального процесу і проходять в рамках угоди з університетами. Здобувачам вищої освіти надають можливість проходити стажування та працювати над звітом. Після закінчення цього періоду підбивається підсумок, який дозволяє оцінити їх прогрес тих, хто пройшов стажування, і перспективи майбутнього розвитку. Цей шлях може надати доступ до додаткових освітніх програм у Франції та відповідальних посад міжнародного рівня. Викладачі-науковці також можуть поповнити свої знання.
Для українських здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників НУЦЗ України є можливість пройти курс, який складається з 2 етапів:
1 – лінгвістичне стажування у французькій сім’ї або ознайомлювальне стажування (влітку);
2 – професійне стажування або стажування у навчальному закладі протягом навчального року.
Для французьких студентів навчальних закладів-партнерів це можливість ознайомитись з українським професійним досвідом за різними напрямами.
Вони застосують спільно свої компетенції для якісної реалізації цієї програми.
У рамках такої співпраці студент факультету техногенно-екологічної безпеки Володимир Байдужий успішно пройшов співбесіду із представниками Асоціації "Співпраця Пуату-Шарант – Україна", яка входить до складу ФОФУ, та отримав позитивне рішення проходити професійне стажування на базі провідного підприємства Франції з виробництва органічної продукції.


Прес-служба НУЦЗУ, кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10