28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2019
НУЦЗУ

Спільне наукове видання НУЦЗУ та Поморської академії ( м. Слупськ) «East Journal of Security Studies» включено до Publons (продукт групи Web of Science)

Спільне наукове видання Національного університету цивільного захисту України та Поморської академії в Слупську «East Journal of Security Studies» включено до Publons (продукт групи Web of Science). З часу заснування журналу докладалися максимальні зусилля для відповідності видання міжнародним стандартам, етичним принципам, академічній доброчесності. Цей журнал має безпекову спрямованість, що може забезпечити відповідність наукових досліджень вимогам часу. Наразі докладаються зусилля для включення журналу до Social Sciences Citation Index.
Web of Science – наукометрична база, пошукова інтернет-платформа, яка об'єднує реферативні бази даних публікацій в наукових журналах і патентів, у тому числі бази, що враховують взаємне цитування публікацій. Web of Science охоплює матеріали з природничих, технічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва. Платформа має убудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією.
Включення цього збірника до продукту групи Web of Science сприятиме зростанню рейтингових показників співробітників НУЦЗУ.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua