29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

04.11.2019
НУЦЗУ

Головою 26-ї Галузевої експертної ради Національного агентства з забезпечення якості Вищої освіти призначено начальника кафедри НУЦЗУ

1 листопада у Києві на базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулося перше засідання Галузевих експертних рад Національного агентства з забезпечення якості Вищої освіти, чому передувала низка тренінгів, тестів та конкурсу, безпосередньо, в Національному агентстві.
У порядку денному був вітальний виступ та інформація від Голови агентства Сергія Мироновича Квіта «Інформація про звіт «національний університет»». Піднімалося питання розробки стандартів та їх погодження, фіктивного навчання в ЗВО, академічної доброчесності тощо.
Окрім того, розглядалися й такі  обов’язки членів ГЕР, як розробка рекомендації до законодавства, участь у виробленні критеріїв рейтингування, визначення вимог до наукової кваліфікації здобувачів наукових ступенів тощо.
До 26-ї Галузевої експертної ради згідно з положенням має бути обрано 8-9 осіб. В даній галузі обрано два представники за спеціальністю «Пожежна безпека», три представники за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та три представники за спеціальністю «Цивільна безпека».
Головою 26-ї Галузевої експертної ради Національного агентства з забезпечення якості Вищої освіти призначено начальника кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій Національного університету цивільного захисту України Ключку Юрія.
Слід зазначити, що місто Харків представлено трьома членами (по одному від спеціальності).

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua