https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2019
НУЦЗУ

Заступник голови ради молодих учених НУЦЗУ став учасником ІІ міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася у Херсоні

24-25 жовтня старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, заступник голови ради молодих учених Національного університету цивільного захисту України Цимбал Богдан став активним учасником ІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку”. Науковий форум відбувся на базі ДВНЗ «Херсонський державний університет». Представник НУЦЗУ Богдан Цимбал виступив з доповіддю «Тепло-енергетичні системи з теплообмінниками інтегрованими в фундамент (з палями) – енергетична незалежність молочних ферм великої рогатої худоби».
На заході було обговорено питання щодо теоретичних та прикладних екологічних досліджень; моделювання та прогнозування стану навколишнього середовища; актуальних питань сучасної іхтіології та аквакультури; стійкого розвитку лісового господарства; екологічних та соціально-економічних аспектів сталого розвитку; сучасних проблем використання, відтворення та охорони природних ресурсів в контексті сталого розвитку; зміни клімату та їх наслідки для природних екосистем; екологічних та інноваційних технологій у сільському господарстві, а також про сучасні підходи до методики викладання дисциплін природничого напряму.
Також учасники мали змогу відвідати виробництво ДУ «Виробничо-експериментальний Дніпровський осетровий завод імені С.Т. Артющика».
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10