https://www.high-endrolex.com/10 Навчання викладачів Університету за програмою «Проектний підхід у вищій освіті» від GlobalLogic Ukraine | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2019
ЛДУ БЖД

Навчання викладачів Університету за програмою «Проектний підхід у вищій освіті» від GlobalLogic Ukraine

Науково-педагогічні працівники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (заступник начальника ННІЦЗ з навчально-наукової роботи, к.ф.-м.н., доцент - Ольга МЕНЬШИКОВА, заступник начальника кафедри УПІТтаТ, к.т.н. - Олександр ПРИДАТКО та доцент кафедри УПІТтаТ, к.т.н. - Ольга СМОТР) розпочали навчання за програмою «Проектний підхід у вищій освіті» у одній із провідних ІТ-компаній - GlobalLogic Ukraine.
Це унікальна можливість дізнатись про новітні тренди в управлінні та життєвий цикл проектів у великих компаніях, опанувати сучасні інструменти управління IT-проектами та методи гейміфікації навчання дорослих. Даний курс від GlobalLogic Ukraine, триватиме 2,5 місяці.
Після його завершення викладачі зможуть застосовувати набуті знання на практиці та створювати практичні кейси для своїх студентів на прикладах, наближених до реальних проектів.

Бажаємо успіху!
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10