29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2019
НУЦЗУ

До уваги наукових, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти!

Наукове мультидисциплінарне видання Національного університету цивільного захисту України «Проблеми надзвичайних ситуацій» стало фаховим виданням Міністерства освіти і науки України категорії «Б»!
Відповідно до рішень колегії Міністерства освіти і науки України (Наказ МОН України від 11.07.2019 року №975 та Наказ МОН України від 15.10.2019 року №1301) наукове видання «Проблеми надзвичайних ситуацій» увійшло до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук категорії «Б» за спеціальностями:
132 – Матеріалознавство;
161 – Хімічна технологія та інженерія;
172 – Телекомунікації та радіотехніка;
183 – Технології захисту надзвичайних ситуацій;
192 – Будівництво та цивільна інженерія;
261 – Пожежна безпека;
263 – Цивільна безпека (охорона праці).
Збірник наукових праць «Проблеми надзвичайних ситуацій» є єдиним в системі ДСНС мультидисциплінарним виданням за всіма технічними напрямами підготовки фахівців вищої кваліфікації.
«Проблеми надзвичайних ситуацій» індексується в наступних науковометричних базах, а саме: Index Copernicus, Ulrich’s Periodicals Directory, Academic Research Index, Google Scholar.
Запрошуємо наукових, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти опублікувати свої результати наукових досліджень у даному фаховому збірнику.
 
Редакційна колегія збірника
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua