29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

17.10.2019
НУЦЗУ

Проректор з наукової роботи та науковці НУЦЗУ стали учасниками міжнародної конференції

15-16 жовтня 2019 року на базі Харківського Національного університету будівництва та архітектури відбулась ІХ міжнародна наукова конференція «Ресурс і безпека експлуатації конструкцій, будівель та споруд», в якій взяли участь науковці з різних куточків України та зарубіжжя. У роботі конференції взяли участь представники Національного університету цивільного захисту України. Проректор з наукової роботи Володимир Андронов, науково-педагогічні працівники кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Стелла Горносталь та Олена Петухова та кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Сергій Щербак. Вони взяли активну участь у роботі секції «Сучасні технології та споруди, що підвищують залишковий ресурс споруд водопостачання та водовідведення», де виступили з доповідями:

«Програмний комплекс управління роботою споруд біологічного очищення стічних вод» (д-р техн. наук, проф. Володимир Андронов, канд. техн. наук Стелла Горносталь);
«Підвищення безпеки експлуатації будівель за рахунок використання системи внутрішнього протипожежного водопостачання» (д-р техн. наук, ст. наук. співроб. Олександр Тарасенко, канд. техн. наук, доц. Олена Петухова, канд. техн. наук Стелла Горносталь, Сергій Щербак).
Матеріали, представлені у доповідях, викликали зацікавленість та жваву дискусію. За результатами роботи опубліковані тези конференції.
Прес-служба НУЦЗУ

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua