RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ на базі навчально-науково-виробничого центру відбулося засідання науково-технічної ради

25 вересня відбулося засідання науково-технічної ради (гуманітарної секції) на базі навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України. На засіданні були присутніми наукові співробітники ННВЦ, члени кафедри публічного управління у сфері цивільного захисту, кафедри менеджменту та спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03 університету. У межах заходу було представлено та заслухано результати дисертаційних досліджень здобувачів наукового ступеня кандидата наук за спеціальністю «Механізми державного управління» і «Державне управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку».
Так, результати своїх наукових досліджень представив Шевчук Р.Б. з теми «Удосконалення економічного механізму державного регулювання в умовах виникнення надзвичайних ситуацій». Науковий керівник – начальник ННВЦ Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Домбровська С. М.
Цього ж дня результати своїх наукових досліджень представив Кришталь Д.О. з теми «Механізми державного управління науково-технічним потенціалом вищої школи України». Науковий керівник – перший проректор Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, доцент Коврегін В.В.
Крім того, з доповідями щодо отриманих результатів проведених дисертаційних досліджень виступили Рубан А.В. з теми «Державне управління у сфері національної безпеки України» і Карлаш В.В. з теми «Механізми державного регулювання у сфері охорони здоров’я населення України». Науковий керівник обох здобувачів – завідувач кафедри менеджменту ННВЦ нашого Університету, доктор наук з державного управління, професор Шведун В.О.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ




 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.