28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.06.2019
НУЦЗУ

Представники та студенти НУЦЗУ та ЧІПБ НУЦЗУ підвищили свій фах під час щорічного стажування у Поморській Академії (м. Слупськ, Польща)

10-14 червня у рамках проведення щорічного стажування та підвищення кваліфікації у Поморській Академії (м. Слупцьк, Польща) представники Національного університету цивільного захисту та його структурного підрозділу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля стали учасниками V міжнародної наукової конференції  V міжнародної наукової конференції  “Безпека країн Центральної і Східної Європи. Соціальні, економічні, політичні й військові питання та сучасні проблеми”. Співорганізатором заходу є НУЦЗУ, а до складу організаційного комітету конференції входять ректор університету Володимир Садковий, начальник навчально-науково-виробничого центру Світлана Домбровська та провідний науковий співробітник центру Володимир Стрельцов.
Члени делегації НУЦЗУ отримали сертифікати учасників конференції та склали заліки зі стажування. Також під час візиту начальник навчально-науково-виробничого центру Світлана Домбровська та завідувачка кафедри менеджменту ННВЦ Вікторія Шведун провели робочу зустріч з деканом факультету управління та безпеки  Анджеєм Урбанеком, під час якої було розроблено додаткову угоду щодо навчання студентів-бакалаврів  НУЦЗУ зі спеціальності «Туризм» за програмою подвійного диплому у Поморській Академії за спеціальністю «Готельна справа та гастрономія».
Відповідно до ухваленої угоди між Національним університетом цивільного захисту України та Поморською Академією (м. Слупськ, Польща) студенти-бакалаври навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ зі спеціальності «Туризм» пройшли своє перше стажування та ознайомилися з туристичною сферою республіки Польща.

 

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua